فارس بروکر

لیست قیمت ارز دیجیتال

محبوب ترین های ارزدیجیتال

پرسودترین های ارزدیجیتال

پرضررترین های ارزدیجیتال

همان‌طور که می‌دانید در ابتدا تنها یک رمزارز به نام بیت کوین در سال 2009 به وجود آمد. اما طولی نکشید که هزاران رمزارز دیگر به این فضا پیوستند که هر کدام اهداف و وعده‌های منحصر به فرد خود را داشتند. با افزایش این ارزهای دیجیتال، هیاهویی در دنیای ارزدیجیتال و همچنین قیمت‌‌ ارزهای دیجیتال به وجود آمد و هر روز نیز افزایش یافت. این ارزها دیگر فقط یک وسیله مبادله نبودند، بلکه یک فرصت سرمایه گذاری بودند. فرصتی برای غنی سازی آن در دنیای بی‌ثبات دارایی های دیجیتال.

قیمت ارزهای دیجیتال

به طور کلی بازار ارزهای دیجیتال یک بازار غیرمتمرکز است و عواملی مختلفی می‌توانند در قیمت هر یک از ارزها تاثیر مستقیم بگذارند. یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند بر احساسات بازار و روند رشد ارزها، تاثیر بگذارد بحث عرضه و تقاضا است که در تعیین قیمت یک ارز تاثیر بسزایی می‌گذارد. در ادامه به بررسی برخی از عواملی که می‌تواند باعث افزایش یا کاهش ارزهای دیجیتال شوند می‌پردازیم.

درواقع تقاضا به علاقه بازار به خرید یک ارز دیجیتال اشاره دارد. اگر تعداد سرمایه گذاران جدیدی که مایل به خرید یک ارز دیجیتال با قیمت فعلی آن هستند بیشتر از فروشندگان باشد، قیمت افزایش می‌یابد.

قیمت‌ ارزهای دیجیتال

عوامل افزایش قیمت ارزهای دیجیتال

ارزهای دیجیتال به دلیل نوسانات خود شناخته می‌شوند و بازار کریپتو نیز از این قاعده مستثنی نیست. قیمت ارزهای دیجیتال می‌تواند در دوره‌های کوتاه به‌طور قابل‌توجهی نوسان داشته باشد و طیف وسیعی از عوامل مانند شرایط اقتصادی، مقررات دولتی، پوشش رسانه‌ای و غیره می‌توانند این نوسانات را افزایش دهند که میتوانید از طریق سیگنال فارکس روزانه از آنها مطلع بشید.

شرایط اقتصادی

شرایط اقتصادی مانند تورم، نرخ بهره و بیکاری می‌تواند بر بازار کریپتو تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، اگر تورم بالا باشد، افراد ممکن است بیشتر در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند تا از خود در برابر تورم محافظت کنند.

مقررات دولتی

مقررات دولتی می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر بازار ارزهای دیجیتال داشته باشد. به عنوان مثال، اگر دولت‌ها مقررات سختگیرانه‌ای را برای استفاده از ارزهای رمزپایه وضع کنند، می‌تواند مردم را از استفاده از آن‌ها منصرف کند و باعث افت بازار شود.

رقابت

رقابت به ارزهای دیجیتال دیگر و به طور خاص تر، ارزهای دیجیتالی که نقش مشابهی در بازار دارند، اطلاق می‌شود. بیت کوین و اتریوم از این نظر رقیب هستند که هر دو نوع ارز دیجیتال هستند، اما رقبای مستقیم نیستند. بیت کوین در حال حاضر در درجه اول به عنوان یک فروشگاه دیجیتال ارزش دیده می‌شود و اتریوم یک بلاک چین قرارداد هوشمند است.

هیپ و ترس

بازار کریپتو کاملاً بی‌ثبات است. این به دلیل دو عامل محرک برجسته هیپ و ترس است. شکوفایی بازار کریپتو که باعث ایجاد احساسات مثبت می‌شود، سرمایه گذاران را به خرید، حتی با قیمت‌های بالا سوق می‌دهد به این امید که بازار افزایش یابد. در واقع، کریپتو شاهد هجوم سرمایه گذاران به بازار، بدون توجه به مبانی کریپتو بوده است در نتیجه یادگیری آموزش فارکس و ارز دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است. 

پیشرفت‌های فناوری ارز دیجیتال

پیشرفت‌های فناوری، مانند بهبود فناوری بلاک چین یا توسعه ارزهای دیجیتال جدید، می‌توانند بر بازار ارزهای دیجیتال تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، فرض کنید یک ارز دیجیتال جدید با مزایای قابل توجهی نسبت به ارزهای موجود توسعه یافته است. در این صورت، می‌تواند باعث شود مردم سرمایه‌گذاری خود را به سمت ارز دیجیتال جدید سوق دهند و منجر به تغییراتی در بازار شود. لازم به ذکر است برای ورود به بازار ارزدیجیتال لازم است دوره های آموزش سرمایه گذاری در ارز دیجیتال را بگذرانید.

از صفحه سیگنال فارکس می توانید بهترین سیگنال های رایگان را از سه تریدر اروپایی دریافت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)